Bănci și Asigurări

Şeful UniCredit pe regiune: Nu avem semnale că Ţiriac s-ar pregăti să-şi vândă participaţia

Gianni Papa,  şeful diviziei Europa Centrală şi de Est din UniCredit

Lucrăm în continuare foarte bine cu domnul Ţiriac, îl văd foarte implicat în discuţiile despre bancă şi nu ştiu să-şi fi manifestat intenţia de a vinde. (...) Parteneriatul nostru merge foarte bine.

Gianni Papa, şeful diviziei Europa Centrală şi de Est din UniCredit Lucrăm în continuare foarte bine cu domnul Ţiriac, îl văd foarte implicat în discuţiile despre bancă şi nu ştiu să-şi fi manifestat intenţia de a vinde. (...) Parteneriatul nostru merge foarte bine.

Autor: Razvan Voican

07.02.2014, 00:08 617

Grupul italian UniCredit este foarte mulţumit de parte­ne­riatul pe care îl are în România cu omul de afaceri Ion Ţiriac la nivelul filialei locale UniCredit Ţiriac Bank şi nu are semnale că acesta ar intenţiona să-şi exercite opţiunea de vânzare a participaţiei, afirmă Gianni Papa, şeful diviziei Europa Centrală şi de Est din UniCredit şi membru al comitetului executiv de manage­ment al UniCredit Group.

„Lucrăm în continuare foarte bine cu domnul Ţiriac, îl văd foarte implicat în discu­ţiile despre bancă şi nu ştiu să-şi fi manifestat intenţia de a vinde. Nu este o temă care să se afle pe masă în momentul de faţă, partene­riatul nostru merge foarte bine“, a spus oficialul UniCredit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO