Bănci și Asigurări

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă au terminat S1/2022 cu subscrieri cumulate de 53 mil. euro, în creştere cu 4,3%

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă au...

Autor: Mircea Nica

25.08.2022, 11:00 156

Cele mai mari creşteri ale subscrierilor se observă pe segmentele nonauto şi asigurări de viaţă,  respectiv 29% şi 24% în primele şase luni din 2022 Profitul net cumulat al celor două companii a atins 4 mil. euro în S1, cu 8% mai mult faţă de perioada similară din 2021.

Uniqa Asigurări şi Uniqa Asigurări de Viaţă, companii care aparţin grupului austriac Uniqa, au încheiat primul semestru (S1) din 2022 cu un volum cumulat al primelor brute subscrise de 53 mil. euro, cu 4,3% mai mult comparativ cu perioada similară a anului trecut, potrivit informaţiilor transmise de Uniqa.

„Activitatea noastră se dezvoltă, mai departe, în zonele care ne oferă oportunităţi de creştere sustenabilă şi îmbunătăţire continuă a expe­rienţei oferite clienţilor. Mergem hotărât în direcţia trasată de strategie şi continuăm să înregistrăm rezultate solide. De asemenea, suntem tot mai prezenţi în comunitatea de afaceri, prin soluţii de protecţie financiară adaptate nevoilor specifice ale companiilor. Pe acest segment, UNIQA trece de la o viziune axată pe produs la o viziune completă, pe domenii de activitate. Astfel, ne poziţionăm drept experţi în ceea ce priveşte protecţia financiară pentru industriile relevante, iar companiile de top se bazează pe soluţiile de asigurare de la UNIQA, integrându-le în procesele care susţin dezvoltarea durabilă a acestor afaceri“, a declarat Paul Cazacu, preşedinte directorat - CEO al UNIQA Asigurări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO