Burse - Fonduri mutuale

Morgan Stanley 'distruge' acţiunile Snapchat după ce a retrogradat ratingul companiei: Titlurile se prăbuşesc sub preţul de listare şi scad cu aproape 9%

Morgan Stanley 'distruge' acţiunile Snapchat după ce a...

Autor: Alex Ciutacu

12.07.2017, 15:43 2041

Preţul acţiunilor Snapchat a scăzut sub preţul de ofertă de 17 dolari, ajungând la 15,47 de dolari la închidere, după ce Morgan Stanley a retrogradat ratingul companiei, potrivit CNBC.

Acţiunile companiei de social media au închis astăzi şedinţa de tranzacţionare pentru prima dată, la preţul de 15,47 dolari per acţiune, însemnând o scădere de 8.95%. O echipă condusă de analistul Brian Nowak a retrogradat acţiunile de la overweight la equal weight şi a scăzut dramatic ţinta de preţ, de la 28 de dolari la doar 16 dolari.

„În ceea ce priveşte reclamele, SNAP nu evoluează atât de repede pe cât ne aşteptam iar competiţia din partea Instagram este în creştere”, a menţionat Brian Nowak într-o notă către investitori.

ATENŢIE! Începe ”urgia”: Cod portocaliu de vijelii şi grindină.

Declaraţie şoc a lui Erdogan la numai câteva zile după summitul G20

O echipă de români a creat softul primului magazin complet autonom din lume. Daniel Ilinca, Cornerstone Technologies: „Bucureştiul a devenit un hub în tehnologie, nu avem de ce să plecăm în America.“

Promoţie masivă a Ryanair: 250.000 de bilete pe 900 de rute, cu 9,99 euro

Nowak a schimbat de asemenea şi predicţia de profit estimată şi nu se aşteaptă la profit din partea companiei până în 2020 cel puţin. Înainte de depreciere, analistul prezicea profit din partea Snap până în anul 2020.

„Credem că Instagram va perturba mai mult decât ne aşteptam”, spune Nowak.

De asemenea, acesta a notat că numărul de descărcări, ale aplicaţiei Instagram, se menţine ridicat şi este chiar în creştere faţă de numărul de descărcări ale aplicaţiei Facebook care a suferit un declin.

Analistul firmei Morgan Stanley susţine că firma încă are potential. El a subliniat că utilizatorii petrec cel puţin 30 de minute pe zi folosind Snapchat şi că firma este în curs de dezvoltare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO