Burse - Fonduri mutuale

O firmă de tratare a apei listează bonduri cu o dobândă de 12%

O firmă de tratare a apei listează bonduri cu o...

Autor: Roxana Pricop

16.07.2015, 00:03 923
Producătorul de echipamente şi tehnologie pentru tratarea apei potabile C&V Water Control, cu afaceri de 9 mil. lei, a listat pe sistemul alternativ de tranzacţionare AeRO, operat de Bursa de Valori Bucureşti, obligaţiuni în valoare de 1,9 mil. lei cu o dobândă fixă de 12% pe an.

Compania a finalizat pe 23 aprilie o ofertă de vânzare prin intermediul unui plasament privat în care a vândut 1.900 de obligaţiuni, cu o maturitate de 3 ani şi o dobândă fixă de 12% pe an, ce va fi plătită trimestrial. Fondurile vor fi folosite pentru susţinerea capitalului de lucru. Obligaţiunile au fost cumpărate de 15 investitori, majoritatea persoane fizice. Listarea obligaţiunilor a fost asistată de SSIF Broker.

C&V Water Control a fost înfiinţată în anul 2001 sub denumirea de Water 2001 SRL. Din anul 2004 societatea a fost preluată de Cătălin Valentin Negoiţă, care i-a schimbat domeniul de activitate şi denumirea. Beneficiarii principali ai lucrărilor executate pe categoria apă-canal municipalităţi şi industrial sunt: primăria Apaţa, primăria Tărlungeni, Conimpex SRL, Termoconfort, Impact Developer & Con­tractor, Romprest Services, Laiola (Republica Moldova).

Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 9,2 milioane de lei, cu 11% mai mică decât în 2013, şi un profit de circa 46.000 de lei. Compania are 50 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO