Burse - Fonduri mutuale

ROCA Industry l-a recrutat pe Ştefan Szitas pentru funcţia de director de operaţiuni

ROCA Industry l-a recrutat pe Ştefan Szitas pentru...

Autor: Cristina Bellu

12.07.2023, 12:46 2355

ROCA Industry (simbol bursier ROC1), holdingul de materiale de construcţii al ROCA Investments, anunţă recrutarea lui Ştefan Szitas  în rolul de Chief Operating Officer (COO), începând cu luna mai a acestui an.  

Anterior poziţiei actuale, Ştefan Szitas a deţinut rolul de Director Operaţional al producătorului de materiale de construcţii Bravo Europa, cu sediul în Viena, din care a coordonat dezvoltarea şi implementarea strategiei operaţionale a grupului atât pe direcţia de producţie cât şi pe cea de distribuţie, la nivel european. 

De asemenea, a contribuit la dezvoltarea strategiei de logistică şi depozitare, atât pentru România cât şi pentru alte pieţe, fiind responsabil de proiecte de investiţii de peste 100 milioane de euro pentru OMV Petrom.

“Echipa este asset-ul nostru cheie în ghidarea şi structurarea activităţii companiilor deţinute, pentru a crea cadrul şi premisele transformării acestora în campioni regionali,” spune Ionuţ Bindea, CEO ROCA Industry.

Potrivit acestuia, echipa de management ROCA Industry integrează patru competenţe principale: competenţa financiară, cea comercială, de marketing şi cea operaţională, susţinută de expertiza de project management la nivelul întregii echipe.

CEO- ul ROCA Industry conduce echipa de management, realizând integrarea necesară între operaţiunile de business şi zona de investment specifică modelului de operare al grupului şi conducând strategia de dezvoltare a holdingului.

ROCA Industry deţine direct si indirect companiile BICO Industries, primul şi cel mai mare producător naţional de plasă din fibră de sticlă şi singurul producător autohton de armături din fibră de sticlă, EVOLOR, unul dintre cei mai mari jucători din industria de producţie de vopsele şi lacuri, ECO EURO DOORS, cel mai mare producător român de uşi destinate construcţiilor rezidenţiale, DIAL, producător de produse din fir metalic, precum si producatorii de fibră de sticlă Terra, Europlas şi Iranga prin intermediul BICO Industries.

Compania a obţinut recent aprobarea acţionarilor pentru transferul pe piaţa principală a Bursei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO