Burse - Fonduri mutuale

Tradeville le oferă românilor speculaţii pe acţiuni Google, Apple sau Microsoft

Tradeville le oferă românilor speculaţii pe acţiuni Google, Apple sau Microsoft

Autor: Adrian Ionut Cojocar

04.07.2011, 00:00 603

Firma de brokeraj Tradeville a anunţat că clienţii societăţiivor putea tranzacţiona contracte pentru diferenţă (CFD-uri) petitluri americane. Contractele vor avea la bază printre cele maiimportante acţiuni din SUA precum Google, Apple, Microsoft, Intel,LinkedIn şi Amazon.

Cumpărătorii acestor instrumente vor fi expuşi atât aprecierii,cât şi scăderii acţiunilor respective ca şi un investitor careachiziţionează direct titlurile americane cu diferenţa că nuîncasează dividende. Un avantaj este însă că investitorii pot luaşi poziţii short (de vânzare - n.red.) şi să beneficieze descăderea acestora.

"Investitorii care aleg noile instrumente, CFD-uri cu marja100%, se bucură de riscuri reduse datorită eliminării efectului delevier şi de costuri mai mici în comparaţie cu investiţia directăpe piaţa americană", spun reprezentanţii Tradeville. Investiţii întitluri americane mai oferă în prezent firmele de brokeraj KBCSecurities şi Fairwind Securities.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO