Business Construct

Daniel Piţurlea, Concelex: „Dintr-un total de 1.063 de angajaţi pe care îi avem în acest moment, 719 s-au alăturat în ultimii trei ani“

Daniel Piţurlea, fondator al Concelex: Am considerat că este important să valorizez munca oamenilor alături de care lucrez.

Daniel Piţurlea, fondator al Concelex: Am considerat că este important să valorizez munca oamenilor alături de care lucrez.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.11.2023, 17:15 278

Media de vârstă a angajaţilor din cadrul companiei este de 41,1 ani, iar din echipa care a pus umărul la fondarea Concelex, în 1994, trei oameni sunt şi astăzi parte din colectiv.

Concelex, o companie de con­struc­ţii cu afaceri de 527 mil. lei în 2022, a reuşit să menţină la un prag redus fluctuaţia personalului, în ciuda evoluţiei la nivel general a industriei în care recrutarea şi păstrarea angajaţilor au devenit una dintre cele mai mari probleme de pe agenda managerilor.

„În 2022, gradul de retenţie a an­ga­jaţilor în Concelex a fost de 85%, ceea ce pentru industria noastră, afec­tată de o fluctuaţie mare de personal, este un procent destul de bun“, spune Daniel Piţurlea, preşedintele Concelex.

Media de vârstă a angajaţilor din cadrul companiei este de 41,1 ani, iar din echipa care a pus umărul la fonda­rea Concelex, în 1994, trei oameni sunt şi astăzi parte din colectiv.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO