Business Construct

Producătorul de prefabricate ASA CONS şi-a bugetat investiţii de 1 mil. euro

Producătorul de prefabricate ASA CONS şi-a bugetat...

Autor: Laurentiu Cotu

02.06.2016, 00:05 236
Producătorul de prefabricate ASA CONS din Turda, judeţul Cluj, parte a gru­pului francez Consolis, şi-a bugetat pentru acest an investiţii de aproximativ 1 mil. euro, atât în retehnologizare, cât şi în securizarea condiţiilor de muncă ale anga­ja­ţilor. În urmă cu doi ani au fost finalizate operaţiunile de integrare a companiei-soră ungare ASA Epitoipari KFT (companie aparţinând grupului francez Consolis) în cadrul  ASA CONS, activitatea companiei maghiare fiind coordonată în prezent în totalitate de către managementul local.
 
„Pentru acest an am bugetat investiţii de aproape 1 milion de euro, cumulat pentru fabricile noastre din România şi Ungaria. Ca direcţii principale, vom investi în primul rând în securizarea condiţiilor de muncă ale angajaţilor, iar apoi în retehnologizarea anumitor componente din fluxurile noastre de producţie“, a declarat pentru ZF Transil­vania Bogdan Bulgaria, general ma­nager al ASA CONS şi ASA Epitoipari Hungary.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO