Business Construct

Wetterbest, producător de acoperişuri. Preţurile materialelor metalice pentru construcţii nu vor reveni la nivelurile prepandemie din cauza inflaţiei şi a obligaţiilor de mediu impuse de UE

Marian Pîrvu, CEO al Wetterbest: Contextul actual este marcat de mai multe ameninţări pentru evoluţia pieţei construcţiilor, dar şi de mai multe oportunităţi.

Marian Pîrvu, CEO al Wetterbest: Contextul actual este marcat de mai multe ameninţări pentru evoluţia pieţei construcţiilor, dar şi de mai multe oportunităţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

05.04.2024, 08:30 151

Când vine vorba de canalele de comercializare, jucătorii din industria bricolajului spun că anul 2024 continuă trendul unui an atipic din cauza scăderii puterii de cumpărare.

Preţurile materiilor prime pentru acoperişuri au ajuns într-o etapă de stabilizare după mai multe fluctuaţii prin care au trecut în ultimii trei ani şi jumătate, dar se menţin la un nivel cu peste 30% mai mare faţă de anii prepandemie, subliniază reprezentanţii producătorului de acoperişuri Wetterbest din Prahova.

„Preţurile materialelor metalice pentru construcţii nu vor reveni la nivelurile prepandemie din cauza inflaţiei şi a obligaţiilor de mediu impuse de UE. Preţul rămâne principalul indicator în achiziţia de sisteme de învelitori metalice pentru majoritatea clienţilor, urmat de calitatea produsului, varietatea de forme şi culori, brandul acestuia şi condiţiile de livrare“, a spus Marian Pîrvu, CEO al Wetterbest, în cadrul unui eveniment organizat de Vindem-ieftin.ro, platformă care comercia­lizează materiale de construcţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO