Business Hi-Tech

Aplicaţia zilei. Elec - Request a ride

Aplicaţia zilei. Elec - Request a ride

Autor: Adrian Seceleanu

24.07.2023, 00:00 51

Nume: Elec - Request a ride

Platformă soft: Google Android, Apple iOS

Preţ: gratis

Dezvoltator: Elec Fleet Technologies

Funcţionalitate: aplicaţia le asigură acces utilizatorilor din Bucureşti şi împrejurimi la un serviciu de ridesharing oferit exclusiv cu maşini electrice. Maşinile sunt împărţite în mai multe categorii, care au şi tarife diferite, respectiv: Tesla (pentru călătorii cu maşini Tesla), Cool (maşini electrice mai mici), SUV (maşini electrice de tip SUV) şi Comfy. Călătoriile pot fi comandate imediat - disponibilitatea maşinilor şi timpul în care pot ajunge la adresa de preluare, în funcţie de diferitele categorii de vehicule, fiind afişată pe hartă. Utilizatorii au de asemenea posibilitatea de a programa o călătorie.

Compania din spatele aplicaţiei are în plan să construiască un ecosistem (hub de electro-mobilitate) care să includă nu doar serviciile de ridesharing ci şi de închiriere si încărcare. Obiectivul companiei este ca prin aplicaţia ELEC utilizatorii să poată solicita călătorii cu maşini electrice dar şi să închirieze maşini electrice şi să găsească şi să utilizeze staţii de încărcare rapidă în toată Europa. Compania se va lista în perioda următoare pe platforma de crowdfunding Ronin pentru a strânge bani pentru dezvoltare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO