Business Hi-Tech

Bitdefender face o achiziţie în Singapore - Horangi, o soluţie de cybersecurity pentru cloud. Florin Talpeş, CEO al Bitdefender: „Adăugarea Horangi reprezintă un punct de referinţă major în strategia noastră de produs”

Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender

Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender

Autor: Adrian Seceleanu

29.06.2023, 11:25 854

Furnizorul de soluţii de cybersecurity Bitdefender, una dintre cele mai puternice companii de IT dezvoltate din România, cu o prezenţă puternică la nivel global, a anunţat achiziţia unei companii din Singapore, specializate în soluţii de securitate cibernetică pentru platformele de cloud, în cadrul unei tranzacţii a cărei valoare nu a fost comunicată.

„Bitdefender, un lider global în domeniul securităţii cibernetice, a anunţat astăzi că a convenit să achiziţioneze Horangi Cyber Security, o companie cu sediul în Singapore, pentru a face faţă cererii crescute de gestionare avansată şi eficientă a securităţii cibernetice, conformităţii şi guvernării în mediile multi-cloud. Pe măsură ce organizaţiile continuă să accelereze adoptarea cloud-ului, se confruntă cu dificultăţi în gestionarea miilor de setări de configurare şi permisiuni, identităţi şi drepturi prezentate de mai mulţi furnizori de servicii de cloud. Cu această achiziţie, Bitdefender va încorpora capacităţile de gestionare a drepturilor de utilizare a infrastructurii cloud (CIEM) şi a posturii de securitate a cloud-ului (CSPM) ale Horangi în platforma unificată de analiză a riscurilor şi securităţii Bitdefender GravityZone pentru a adăuga capacităţi critice de conformitate şi guvernare la capacităţile de prevenire, protecţie, detectare şi răspuns la ameninţări ale Bitdefender.”

"Suntem încântaţi să anunţăm intenţia noastră de a achiziţiona Horangi Cyber Security, o mişcare strategică care va amplifica capacităţile noastre de analiză a riscurilor, detectare şi răspuns la ameninţări în cloud şi va completa platforma noastră GravityZone pentru a ajuta clienţii business să combată ameninţările cibernetice în continuă evoluţie pe măsură ce suprafaţa de atac creşte", a declarat Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender. "Adăugarea Horangi reprezintă un punct de referinţă major în strategia noastră de produs şi se aliniază misiunii noastre de a fi cea mai de încredere platformă de securitate cibernetică la nivel mondial."

Horangi Cyber Security a fost fondată în 2016. Platforma sa principală, Horangi Warden, este o soluţie nativă în cloud care asigură infrastructurile critice de cloud pentru sute de organizaţii enterprise pe toate platformele majore de cloud public, inclusiv AWS, Azure şi Google Cloud.

"Această achiziţie reprezintă o colaborare strategică construită pe valori comune, un angajament faţă de inovaţie şi o viziune pentru viitor", a declarat Paul Hadjy, cofondator şi CEO al Horangi Cyber Security. "
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO