Business Hi-Tech

Cosmote: de pe telefonul mobil, viteza serviciilor de internet 3G este de 384 kbps

Cosmote: de pe telefonul mobil, viteza serviciilor de internet 3G este de 384 kbps
22.04.2010, 12:27 309

Viteza serviciilor de internet mobil prin reteaua 3G, lansateieri de Cosmote, este de 384 kbps, mai mica decat in cazulutilizarii serviciilor de date de pe un calculator, cu un modemdedicat, au precizat pentru ZF reprezentantii companiei.

"Pe telefonul mobil, serviciile Wireless Internet si Web'n'Walksunt oferite cu viteze de transfer de pana la 384 Kbps in reteaua3G, 236,8 Kbps in reteaua EDGE, respectiv 53,6 Kbps in reteaua GPRSin functie de acoperirea disponibila si specificatiile terminaluluifolosit", au precizat pentru ZF oficialii Cosmote.

Viteza poate fi mai mare daca serviciul de date este utilizat depe un telefon Blackberry, potrivit Cosmote.

"Pentru telefoanele BlackBerry, serviciile de internet si e-mailsunt oferite cu viteze de transfer de pana la 21,6 Mbps in reteaua3G, 236,8 Kbps in reteaua EDGE, respectiv 53,6 Kbps in reteaua GPRSin functie de acoperirea disponibila si specificatiile terminaluluifolosit", au adaugat reprezentantii Cosmote.

Blackberry Bold 9000, singurul Blackberry 3G din oferta CosmoteRomania, poate descarca datele la o viteza maxima de 3,6 Mbps.

Serviciile de date 3G ale Cosmote sunt disponibile atat prinmodemul Connect 3G cat si de pe telefonul mobil, folosindserviciile existente (Wireless Internet, Web'n'Walk si BlackBerry),atat pentru abonati cat si pentru utilizatorii de cartele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO