Business Hi-Tech

DC a inaugurat un magazin de echipamente portabile

26.08.2004, 00:00 16

Depozitul de Calculatoare a inaugurat saptamana aceasta un magazin IT&C dedicat echipamentelor portabile. Noul magazin este situat in Bucuresti si are o suprafata de 60 mp.
Magazinul Notebook & Digital Imaging reprezinta un concept al viitorului, sustin reprezentantii Depozitul de Calculatoare.
"Noul concept lansat astazi de Depozitul de Calculatoare este realizat in anticiparea tendintelor pietei si conform evolutiei acesteia", a declarat Mihai Marin, retail manager al companiei. "O principala deosebire fata de anul trecut, cand toate categoriile de produse au inregistrat cresteri de vanzari, este ca anul acesta piata a evoluat diferentiat pe diverse categorii", a mai spus Mihai Marin, care a citat un studiu IDC ce indica o crestere de 37% a pietei de IT&C din Romania, fata de anul trecut.
In cadrul acestei evolutii, piata de echipamente portabile a avut "o crestere exploziva", de 200%, a precizat oficialul Depozitul de Calculatoare.
In noul magazin din Bucuresti, clientii companiei vor putea cumpara notebook-uri si PDA-uri de la cei mai mari producatori mondiali: Asus, IBM, HP, Fujitsu Siemens, Toshiba. De asemenea, oferta mai cuprinde camere digitale si imprimante portabile HP si Epson, unitati de stocare optice externe, unitati de memorie flash precum si accesorii pentru echipamente portabile: genti de laptop, cabluri de securizare pentru laptop-uri, carduri de extensie PCMCIA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO