Business Hi-Tech

Impact Hub a lansat o platformă pentru antreprenori printr-o investiţie de 400.000 euro a băncii ING

Impact Hub a lansat o platformă pentru antreprenori...

Autor: Ioana Nita

13.10.2016, 00:02 732
Impact Hub Bucureşti, unul dintre primele hu­buri înfiinţate în România ca parte a unei ini­ţiative internaţionale, a dezvoltat o plat­for­mă online dedicată antreprenorilor, prin inter­me­diul căruia aceştia au acces la o serie de in­for­maţii utile, precum şi la metode de finan­ţare a start-up-urilor.

Platforma, nu­mită Star­ta­rium, a fost dezvoltată cu ajutorul unei in­vestiţii de 400.000 de euro primite din partea ING Bank.

„Startarium este un produs al Impact Hub în România, care operează prin intermediul a două organizaţii: o companie, SC Ropot De­velop­ment SRL, şi o asociaţie nonprofit, Aso­ciaţia Ropot. Finanţarea din partea ING Bank vine prin intermediul Asociaţiei Ropot. Par­teneriatul cu ING pentru acest proiect in­clude, pe lângă partea de finanţare, şi cea de dez­vol­tare de conţinut”, a declarat pentru ZF Vlad Craioveanu, CEO-ul Impact Hub în Ro­mânia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO