Business Hi-Tech

Impact Hub Bucharest şi-a dublat anul trecut afacerile la 850.000 de euro

Impact Hub Bucharest şi-a dublat anul trecut afacerile...
05.07.2016, 00:01 393

Impact Hub Bucharest, unul dintre primele hub-uri înfiinţate în România ca parte a unei iniţiative internaţionale, a raportat pentru anul trecut o cifră de afaceri netă de circa 850.000 de euro, dublu faţă de 2014, potrivit datelor comunicate de companie. Hub-urile le oferă spre închiriere proaspeţilor antreprenori spaţii de lucru în care aceştia au acces la o serie de servicii – internet, telefonie, birotică, precum şi la o „comunitate de start-up-uri”.

„Impact Hub Bucharest a crescut constant în fiecare an şi asta demonstrează faptul că în România există un potenţial foarte mare pe zona de antreprenoriat. (…) Calitatea iniţiativelor antreprenoriale creşte de la an la an şi asta ne încurajează să dezvoltăm noi elemente în jurul conceptului iniţial, unul dintre paşii cei mai vizibili fiind deschiderea în martie 2016 a unui nou spaţiu în Cluj-Napoca”, a declarat Vlad Craioveanu, cofondator al Impact Hub Bucharest, alături de Oana Păun şi Alexandra Pode. Înfiinţat în urmă cu patru ani, hub-ul a adunat până în prezent peste 800 de membri. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO