Business Hi-Tech

Monitorul ideal pentru PC-uri cu Windows 8

Monitorul ideal pentru PC-uri cu Windows 8
21.07.2014, 10:55 733

Monitor Full HD pentru treburi serioase şi tabletă gigant pentru distracţie. Aceasta pare să fie reţeta propusă de AOC 72 Series, un monitor cu ecran multi-touch de 23.6” gândit pentru folosire atât în poziţie verticală, dar şi orizontală, punând suprafaţa touch în locul rezervat de obicei tastaturii clasice pentru PC.

Încadrat la categoria Smart Monitor, AOC 72 Series se prezintă cu ecran bazat pe tehnologie IPS ce atrage prin paleta de culori foarte plăcută, contrast bun şi unghiuri de vizibilitate generoase. Interfaţa touch capabilă să interpreteze comenzi folosind până la 10 degete simultan este implementată cu ajutorul unui panou din sticlă aplicat peste ecranul LCD, rolul său fiind atât de protecţie în faţa micilor agresiuni mecanice şi de optimizare a calităţii imaginii punând în valoare contrastul nativ. Tot pentru interacţiune prin comenzi touch, scutul din sticlă a fost extins 2 cm dincolo de marginile ecranului aflat dedesubt, formând o a doua ramă pe care degetele să alunece fără a întâlni rama exterioară din plastic.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO