Business Hi-Tech

Care sunt planurile cehilor de la Daktela pe piaţa din România. Mihai Nica, country manager al Daktela România: „Vizăm dezvoltarea accelerată şi vrem să ajungem la 80 de clienţi în România, până la finalul lui 2023“

Mihai Nica, country manager al Daktela România: În 2023 vom deschide procesul de recrutare pentru noi poziţii, în cadrul echipelor de vânzări, support & IT şi coordonarea parteneriatelor.

Mihai Nica, country manager al Daktela România: În 2023 vom deschide procesul de recrutare pentru noi poziţii, în cadrul echipelor de vânzări, support & IT şi coordonarea parteneriatelor.

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.09.2022, 12:00 446

♦ „Avem în portofoliu 28 de clienţi - companii globale cu operaţiuni în România şi companii naţionale“ ♦ Furnizorul ceh de soluţii software pentru call centere, cu afaceri de 10 mil. euro în 2021, a intrat pe piaţa locală în vara anului 2022.

Compania Daktela, furnizor ceh de soluţii şi module customer care omnichannel ce permit contactarea clienţilor B2B prin telefon, e-mail, SMS, webchat şi reţele sociale, prezent şi pe  piaţa din România din vara acestui an, are în plan dezvoltarea accelerată a subsidiarei locale şi vizează să ajungă la 80 de clienţi pe plan naţional, până la finalul anului 2023.

„În prezent, avem un portofoliu format din 28 de clienţi - companii globale cu operaţiuni în România şi companii naţionale şi preconizăm că vom atinge un număr de 80 clienţi, până la finalul anului viitor. Deschi­de­rea operaţiunilor în România ne-a adus cu un pas mai aproape de obiectivul principal, de a deveni furni­zorul numărul unu de soluţii cloud call & contact center din regiunea Europei Centrale şi de Est. Ne bazăm pe creşterea organică din vânzarea directă, însă ne dorim parteneriate strategice pentru creşterea accelerate a cotei de piaţă“, a spus pentru ZF Mihai Nica, country manager pentru România în cadrul Daktela.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO