Business Hi-Tech

RCS&RDS continuă atacul pe serviciile de telefonie mobilă

RCS&RDS continuă atacul pe serviciile de telefonie mobilă

Autor: Adrian Seceleanu

08.12.2014, 00:00 1842
RCS&RDS, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de cablu TV şi internet prin linii fixe, a lanst o nouă campanie promoţională prin intermediul căreia are ca obiectiv dezvoltarea bazei de clienţi pentru serviciile de telefonie mobilă. Din data de 5 decembrie RCS&RDS le oferă noilor clienţi o reducere de 100% la plata oricărui abonament din gama Optim şi Complet pentru primele 3 luni din contract la portarea numărului de telefon în reţeaua Digi Mobil. Campania se adresează persoanelor fizice care semnează un contract pe 24 de luni şi este disponibilă până la data de 31 decembrie 2014. Abonaţii noi care contractează unul dintre abonamentele Optim sau Complet pot achiziţiona şi smartphone-uri la preţuri promoţionale cu plata integrală sau în rate.
 
Tarifele abonamentelelor Optim şi Complet pornesc de la 2 euro / lună (TVA inclus). RCS&RDS a început să îşi facă simţită prezenţa în acest an şi pe segmentul de telefonie mobilă, conform unor date publicate de Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), care arată o creştere bruscă a numărului de utilizatori care au renunţat la serviciile altor companii pentru a-şi transfera numărul de telefon mobil la Digi. Dacă în perioada octombrie 2008 - 31 decembrie 2013 doar puţin peste 8.300 de numere aferente serviciilor de telefonie mobilă fuseseră transferate din reţelele Orange, Vodafone sau Telekom în cea a RCS&RDS, în perioada 1 ianuarie - 1 octombrie 2014 aproape 110.000 de numere au fost mutate în reţeaua Digi. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO