Business Hi-Tech

SeedBlink, platforma de investiţii în start-up-uri de tehnologie, l-a recrutat în poziţia de Chief Business Officer pe Laurenţiu Ghenciu, fost vicepreşedinte pentru segmentul digital în cadrul gigantului american Verifone

SeedBlink, platforma de investiţii în start-up-uri de...

Autor: Cristina Bellu

29.07.2021, 16:40 182

Platforma de investiţii în start-up-uri de tehnologie SeedBlink îl numeşte Chief Business Officer pe Laurenţiu Ghenciu, fost vicepreşedinte global pentru segmentul digital în cadrul Verifone, unul dintre cei mai mari provideri de soluţii de plata şi ecommerce la nivel global.

El urmează să coordoneze iniţiativele care vizează creşterea businessului şi expansiunea acestuia pe piaţa europeană.

Laurenţiu Ghenciu are peste 17 ani de experienţă internaţională în business development si software/SaaS. Din poziţia de Global Vice President Digital Business la Verifone, el a condus departamentele de sales, customer management, marketing, sales operations, professional services şi finance.

În timpul mandatelor la companiile predecesoare - Avira, ePayment, Avangate si Verifone -, Laurenţiu Ghenciu a fost responsabil pentru crearea şi executarea strategiilor de creştere a dezvoltării afacerilor în mai multe ţări, de construirea de echipe multinaţionale şi multi-disciplinare.

"Sunt bucuros să mă alătur SeedBlink într-un moment atât de ambiţios pentru companie", spune Laurenţiu Ghenciu.

SeedBlink este platforma de investiţii în startup-uri de tehnologie cu cea mai mare creştere din Europa din punctul de vedere al sumelor tranzacţionate şi a numărului de investitori. Compania îşi propune să democratizeze procesul de investiţii prin a îmbină vizibilitatea adusă de crowdfunding, flexibilitatea business angels şi expertiză VC într-o platforma online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO