Business Hi-Tech

Start-up-ul Prime Dash a câştigat un tichet de intrare în programul de accelerare derulat la Praga de Seed Starter, fondul de venture capital al grupului Erste, de unde poate ajunge şi în Silicon Valley. Premiul, obţinut în cadrul unui eveniment organizat la Bucureşti de InnovX-BCR, Seed Starter şi Unicorn Attacks

Autor: Adrian Seceleanu

28.02.2023, 22:26 292

Start-up-ul local Prime Dash, care a dezvoltat soluţii de business intelligence pentru IMM-uri, a câştigat un pitch la care au participat mai multe companii “absolvente” ale acceleratorului InnovX-BCR, premiul acordat fiind un tichet de intrare în programul de accelerare “Silicon Valley” derulat la Praga de Seed Starter, fondul de venture capital al grupului Erste. Programul se cheamă Silicon Valley pentru că start-up-urile care vor câştiga etapa din Praga vor intra într-o etapă ulterioară de accelerare, care include şi o deplasare în San Francisco şi interacţiuni cu clienţi potenţiali, parteneri strategici şi investitori din ecosistemul tech din Silicon Valley şi SUA.

Pitchul câştigat de Prime Dash a avut loc în cadrul evenimentului Seed Start Summit, organizat la Bucureşti pe 27 şi 28 februarie de acceleratorul InnovX-BCR, împreună cu Seed Starter şi Unicorn Attacks. La eveniment au mai participat alte patru start-up-uri care au “absolvit” programul InnovX-BCR, respectiv Jobful, Finqware, Softlead şi QuickLegal.

Urmăriţi ediţiile viitoare ale emisiunii ZF IT Generation pentru mai multe detalii despre eveniment şi interviuri exclusive cu reprezentanţi ai BCR, Seed Starter şi Unicorn Attacks.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO