Business Hi-Tech

Timişorenii de la 123 Form Builder, o platformă de chestionare online, se duc acasă la Google după o finanţare de la fondul 212 din Turcia. Florin Cornianu, fondator şi CEO 123 Form Builder: Estimăm afaceri de 6 mil. dolari. Continuăm extinderea internaţională şi vom deschide sediul din SUA în a doua jumătate a anului viitor.

Florin Cornianu, fondator şi CEO 123 Form Builder: Digitalizarea accelerată, generată de pandemia COVID-19, a reprezentat o oportunitate pentru noi.

Florin Cornianu, fondator şi CEO 123 Form Builder: Digitalizarea accelerată, generată de pandemia COVID-19, a reprezentat o oportunitate pentru noi.

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.12.2020, 00:07 3636

Compania timişoreană 123 FormBuilder, care a dezvoltat o platformă ce permite crearea de formulare şi chestionare online utilizată pe mai multe pieţe internaţionale, precum SUA, Canada, Marea Britanie şi Australia, estimează afaceri de 6 mil. dolari, la finalul anului în curs, în creştere uşoară faţă de anul precedent, când compania a raportat o cifră de afaceri de circa 5,9 mil. dolari.

„Digitalizarea accelerată, generată de pandemia COVID-19, a reprezentat o oportunitate pentru noi. Astfel, am înregistrat un aflux semnificativ de clienţi. Pentru anul în curs estimăm afaceri de 6 mil. dolari“, a spus pentru ZF Florin Cornianu, fondator şi CEO 123 Form Builder.

Compania a anunţat ieri că fondul de investiţii 212 din Turcia a devenit acţionar al 123 Form Builder. Astfel, fondul 212 va prelua un loc în boardul de conducere al start-up-ului românesc şi se alătură acţio­narilor existenţi, Catalyst România şi Adrian Gheară, în condiţiile în care 123 Form Builder îşi propune consolidarea poziţiei companiei pe piaţa internaţională, în special în SUA, unde compania investeşte circa 500.000 dolari pentru a deschide un nou sediu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO