Business Hi-Tech

Mihai Rotaru, fondator şi CEO Neobility, platformă de mobilitate urbană: Suntem în discuţii pentru o nouă rundă de finanţare pentru aplicaţia UrbanAir

Mihai Rotaru, fondator şi CEO Neobility, platformă de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.12.2020, 13:00 454

Start-up-ul local Neobility, dezvoltat de antreprenorul Mihai Rotaru, fondatorul proiectului Clever Taxi, pe care l-a vândut gigantului german Daimler, se află în discuţii pentru o nouă rundă de finanţare pentru dezvoltarea UrbanAir, aplicaţie ce integrează serviciile de mobilitate urbană în regim de închiriere dintr-un oraş, lansată în 60 de oraşe la nivel global.

„Avem deja interes pentru o nouă rundă de finanţare din partea fondurilor specializate, însă momentan ne concentrăm pe a oferi utilizatorilor o experienţă cât mai bună. Mobilitatea urbană este o problemă complexă şi este nevoie ca toţi jucătorii să coopereze pentru a o schimba în profunzime”, a declarat pentru ZF Mihai Rotaru, fondator şi CEO al Neobility. Neobility a obţinut o finanţare de 600.000 euro de la fondul de investiţii Early Game Ventures, la finalul anului 2019, iar o parte din investiţie a mers spre dezvoltarea platformei de mobilitate UrbanAir, principalul produs al start-up-ului local.

Mihai Rotaru a adăugat că are în plan să ajungă la aproximativ 100.000 de utilizatori la nivel global pentru aplicaţia mobilă UrbanAir, în prima fază de dezvoltare a acesteia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO