Business Hi-Tech

VIDEO. Andreas Elsner, Telekom, analiză fără menajamente a celor mai mari rivali: unul are o calitate a reţelei “oribilă”; un altul are un produs interesant dar lansat “tardiv”; un altul duce o campanie demnă de “anii ’90”, de la el luăm cei mai mulţi clienţi. Ce spune şi despre Telekom - fiind sub presiune, suntem nevoiţi să facem ce nu vor alţii. Vezi în video despre ce operatori este vorba

Autor: Adrian Seceleanu

09.02.2020, 15:05 4616

Austriacul Andreas Elsner, care a preluat în toamna anului 2018 poziţia de director executiv marketing rezidenţial şi vânzări naţionale în cadrul Telekom România, şi-a întărit, într-un interviu exclusiv pentru ZF, reputaţia de a face comentarii directe, uneori dure, atât despre propriul business cât şi în special despre cel al rivalilor, el prezentându-şi viziunea asupra industriei folosindu-se şi de termeni “tari” precum “oribil” sau “tardiv” atunci când a vorbit despre rivali, fără a se feri să spună şi despre ce companii este vorba.

 

Urmăriţi interviul acordat ZF de Andreas Elsner pentru a vedea perspectiva executivului asupra industriei locale de telecom.
 

AFACERI DE LA ZERO