Business Hi-Tech

ZF Live. Teo Tunea, DigitalJob: Vrem să dezvoltăm o comunitate între candidaţi şi recrutori

Autor: Florentina Niţu

11.12.2018, 18:50 165

DigitalJob.ro este o platoformă de recrutare nişată, dedicată joburilor din indistriile IT şi digital, care a pornit în urma unei investiţii făcute de Ionuţ Georgescu, un an­tre­prenor cunoscut la nivel local, printr-o investiţie care s-a ri­dicat până în prezent la circa 500.000 de euro. Platforma aduce o noutate pe piaţa românească, ideea de măsurare a ex­perienţei candidaţilor prin autoevaluare, astfel încât po­tenţialii angajatori să aibă un standard de referinţă.

„Ideea de la care am pornit este parametrizarea şi cuantificarea expe­rienţei şi a educaţiei candidaţilor. Este o componentă cu care noi venim în plus pe piaţă. Noi încercăm să măsurăm aptitudinile şi expe­rienţa candidaţilor şi astfel uşurăm munca celor care vor să recruteze, dar şi eforturile candidaţilor care-şi caută un job nou. Astfel, din start se economisesc timp, resurse şi bani”, spune Teo Tunea de la DigitalJob.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO