Business Internaţional

Gaddafi: Hamburgerul este un amestec de gândaci, şoareci şi broaşte cu ajutorul căruia a fost distrusă URSS. Patru decenii de excentricitate

Gaddafi: Hamburgerul este un amestec de gândaci, şoareci şi broaşte cu ajutorul căruia a fost distrusă URSS. Patru decenii de excentricitate

Autor: Mediafax

27.02.2011, 18:17 168

Copilul teribil al naţionalismului arab, "sponsorul" oficial alterorismului, bătrânul leu al deşertului, rege şi bufon, colonelulMuammar Gaddafi copleşeşte de 40 de ani lumea cu teoriile salepersonale şi remarcile deplasate, scrie Mediafax.

Confruntat de 13 zile cu o insurgenţă pe care o reprimăsângeros, liderul libian şi-a multiplicat declaraţiileameninţătoare, promiţându-le "masacre" manifestanţilor acuzaţi căsunt militanţi ai Al-Qaida dopaţi cu "pilule halucinogene".

În costum tradiţional, în uniformă militară decorată cu aur, înhaine de beduin sau în costum alb, purtând pe cap o şapcă ruseascăsau o caschetă care îi acoperă părul negru şi buclat, colonelulGaddafi reprezintă în sine un şoc vizual. Abia ulterior vincuvintele.

"Shakespeare: acest mare dramaturg de origine arabă", a declaratel, explicând unei asistenţe puţin informate că numele scriitoruluienglez este o deformare a numelui arab Sheik Zubayr.

Într-un dicţionar personal al ghidului revoluţiei libiene,strămoşii indieni ai americanilor sunt originari din Africa deNord. Iar America îşi trage numele de la un "emir Kâ", de la carenavigatorul italian Amerigo Vespucci ar fi furat tot.

În registrul economic, Elveţia este o ţară "apropiată" de Libiadar "mai puţin dezvoltată". Citiţi şi alte declaraţii deplasate ale liderului libian pewww.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO