Business Internaţional

Site-ul companiei Germanwings confirmă prăbuşirea avionului, după ce a fost blocat câteva ore

Site-ul companiei Germanwings confirmă prăbuşirea...
24.03.2015, 15:51 5989

Site-ul companiei aeriene Germanwings, divizia lowcost a grupului Lufthansa, al cărui avion s-a prăbuşit marţi, în jurul amiezii, nu era funcţional la scurt timp după publicare informaţiilor, afişând doar un mesaj text.

"Am aflat recent din presă despre anumite speculaţii privind un incident neconfirmat până în prezent de noi. Vom oferi toate informaţiile presei imediat ce vor fi disponibile. Vă rugăm să urmăriţi site-ul www.germanwings.com pentru actualizări periodice", se arată în mesajul postat pe pagina de Internet a companiei germane.

Un avion Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 148 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, relatează presa franceză.

Direcţia Generală a Aviaţiei Civile (DGAC) şi jandarmeria franceză au confirmat că un Airbus A320 s-a prăbuşit în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei, scrie Le Figaro în ediţia electronică.

 Preşedintele francez, Francois Hollande, a declarat marţi că cel mai probabil nu există supravieţuitori în urma prăbuşirii avionului.

Elicopterele trimise în zona în care s-a prăbuşit avionul au reperat epava aparatului de zbor şi câteva cadavre în jurul acesteia, a anunţat secretarul de stat pentru Transporturi Alain Vidalies, citat de Europe1 în pagina electronică.

Pagina de internet a Germanwings la ora 16:10

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO