Business Internaţional

Tomas Ryde, selecţioner România: Angola a fost mai bună decât România

Tomas Ryde, selecţioner România: Angola a fost mai...

Autor: Mediafax

07.08.2016, 11:56 101

După înfrângerea cu Angola, Tomas Ryde a explicat de ce naţionala României a jucat atât de slab la debutul la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.

”Cristina Neagu a avut doar trei antrenamente cu echipa în ultimele şase săptămâni. Trebuie să jucăm împreună. Unu la unu, Angola a fost mai bună decât România. Echipa a fost ceva mai agresivă în partea a doua, am avut destule şanse, dar am ratat foarte multe mingi de pe 6 metri.”a spus Ryde la finalul meciului cu Angola.

Pentru România urmează o partidă de foc cu Brazilia, naţională care a învins Norvegia în prima zi, cu 31-28. Pe lângă problemele de ordin fizic şi formă sportivă, naţionala are acum şi o problemă de ordin psihologic.

”Sper să fie acesta duşul rece înainte de a începe meciurile grele, să ne gândim unde suntem. Parcă nu ne legăm, am observat şi de pe bancă faptul că nu am avut rit, nu am avut timing. Trebuie să ne revenim, calificarea este încă în mâna noastră. Am demonstrat că suntem o echipă mare, dar numai dacă suntem unite şi jucăm împreună.” a mai spus Ryde

Oana Manea spune că nimeni nu a subestimat naţionala Angolei.

”Am fost fără energie, mereu am fost conduse. Am alergat după rezultat, am avut foarte multe ratări, nu ne-a ieşit nimic”, a fost reacţia pivotului Oana Manea, după debutul cu stângul la Jocurile Olimpice.

Partida cu Brazilia este luni, de la ora 22:40 iar o victorie împotriva naţionalei gazdă a turneului olimpic le-ar păstra pe jucătoarele antrenate de Tomas Ryde în lupta pentru sferturile de finală ale competiţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO