Companii

Care este profilul preşedintelui ideal al României în opinia oamenilor de afaceri

Catalogul „Who’s who in business” va apărea pe piaţă în câteva săptămâni.

Catalogul „Who’s who in business” va apărea pe piaţă în câteva săptămâni.

Autor: Adelina Mihai

16.10.2014, 00:04 448
În cea de-a şaptea ediţie a anuarului „Who’s who in business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“, care va fi lansat pe piaţă în această lună, Ziarul Financiar a propus un exerciţiu pentru managerii chestionaţi, pentru a vedea care sunt propunerile acestora pentru cele mai importante funcţii de stat: preşedintele României, premierul şi ministrul de finanţe al ţării.

Fie că au avut propuneri de candidaţi din rândul celor de pe scena politică, înscrişi deja în cursa pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie sau nominalizări din mediul de business, antreprenorii şi managerii care au răspuns la chestionarul ZF îşi doresc „performeri“ din punct de vedere economic, care să fie capabili să conducă ţara asemenea unei societăţi comerciale.

„Preşedintele României trebuie să fie o persoană capabilă să asigure bunul mers al ţării, al economiei, să elimine piaţa neagră şi evaziunea fiscală, să asigure condiţii reale pentru creşterea consumului şi puterii de cumpărare a popu­laţiei“, a răspuns proprietarul uneia dintre cele mai mari reţele de retail cu capital local.“

Catalogul „Who’s Who in Business“ a fost lansat pentru prima dată în 2008, în încercarea de a-i aduce în faţă pe şefii marilor companii de pe cele mai importante pieţe din economie, manageri şi antreprenori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO