Companii

Carrefour deschide un supermarket în Iulius Mall în locul G’Market

Carrefour deschide supermarket în Iulius Mall în locul G’Market

Foto: Mihai Dascalescu

Autor: Cristina Roşca

19.01.2012, 10:57 593

Retailerul francez Carrefour va deschide vineri, 27 ianuarie, la Iaşi al 46-lea supermarket din România.

Carrefour Market din Iulius Mall va lua locul supermarketului G'Market care a fost închis anul trecut. Turcii de la G'Market au ieşit de pe piaţă după ce ultimele cinci magazine au fost preluate de Carrefour şi Mega Image. Potrivit informaţiilor deţinute de ZF Carrefour urmează să deschidă şi în Hala Centrală din Iaşi în locul turcilor.

Noul magazin are o suprafaţă de aproximativ 850 de metri pătraţi, şi va oferi spre vânzare aproximativ 6.300 de produse dintre care majoritatea articole marca proprie Carrefour.

Reprezentanţii Carrefour nu au precizat valoarea investiţiei în acest magazin, însă potrivit estimărilor ZF aceasta se situează în jurul a câteva sute de mii de euro.

În Romania, Grupul Carrefour, care anul trecut a obţinut pe piaţa locală afaceri de 1,184 miliarde de euro, în scădere creştere cu 5,4% faţă de anul anterior, operează 46 de supermarketuri, cu acesta care se va deschide mâine, 25 de hipermarketuri şi trei magazine de proximitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO