Companii

Ce companii şi-au schimbat managerii de top în ultimul an

Ce companii şi-au schimbat managerii de top în ultimul an

Autor: Adelina Mihai

15.10.2014, 00:05 371

Ziarul Financiar lansează în această lună cea de-a şaptea ediţie a anuarului „Who’s who in business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“, anuarul care prezintă, printre altele, traseul profesional al celor mai importanţi executivi din economie. Deşi o mare parte dintre executivii de top aflaţi în prima ediţie a anuarului au rămas în catalogul lansat anul acesta, o serie importantă de schimbări s-au făcut la nivel de top ma­na­gement. Automobile Dacia, Pfizer, Coca-Cola HBC, GSK, Centrofarm sau MSD sunt doar câteva dintre companiile care şi-au schimbat managerii de top în ultimul an, iar povestea de carieră a „nou-intraţilor“  se va regăsi în paginile anua­rului.

Ce experienţă pro­fesională are Barbara Cygler general mana­ger al companiei din industria farma GSK România, ce MBA a absolvit Nicolas Maure, noul director al pro­ducătorului auto Auto­mobile Dacia sau cine este executivul cu experienţă în retail care a preluat conducerea farmaciilor Centrofarm sunt doar câteva dintre întrebările al căror răspuns îl va aduce  anuarul  „Who’s who in business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“.

În plus, ediţia din acest an aduce o serie de noi interviuri şi analize realizate pe baza centralizării chestionarelor aplicate în rândul oamenilor de afaceri de către redactorii ZF. Cine este preşedintele, premierul sau ministrul de finanţe ideal al României, dar şi ce soluţii există pentru ca România să aibă parte de o creştere economică de 5% pe an sunt doar câteva dintre informaţiile care vor fi prezentate în catalog.

Catalogul „Who’s Who in Business“ a fost lansat pentru prima dată în 2008, în încercarea de a-i aduce în faţă pe şefii marilor companii de pe cele mai importante pieţe din economie, manageri şi antreprenori.

Anuarul „Who’s Who in Business. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“ se află la cea de-a şaptea ediţie

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO