Profesii

Profesorii de la Kennesaw State University - Atlanta, partenerul ASEBUSS: Noile direcţii în programele de Executive MBA sunt dezvoltarea competenţelor de tip „soft“ şi a celor antreprenoriale

Autor: Luciana Georgescu

13.10.2014, 00:06 181
Dezvoltarea competenţelor de tip „soft“ şi a celor antreprenoriale pentru cei care au fon­dat afaceri, dar care caută oportunităţi de creş­tere şi dezvoltare sunt principalele direcţii în care se orientează programele de Executive MBA, atât în România, cât şi în străină­tate, a declarat la ZF Live Mike S. Salvador, Ph.D. Director, Executive Education Programs, Kennesaw State University - Atlanta, univers­itatea americană parteneră a pro­gra­mului de Executive MBA ASEBUSS Ro­mânia.
 
„Programele de EMBA sunt din ce în ce mai atractive pentru angajaţii multinaţionalelor, care vor să-şi dezvolte anumite abilităţi pentru eventuale oportunităţi de promovare şi pentru antreprenorii care au pus deja bazele unui start-up, însă vor să treacă la etapa a doua, la faza de accelerare a business-ului, unde au nevoie de abilităţi mai sofisticate, care în general nu sunt înnăscute“, a spus Salvador.
 
EMBA-ul oferit de ASEBUSS în parteneriat cu Kennesaw State University este cel mai vechi program de educaţie managerială oferit pe plan local, fiind înfiinţat în anul 1993.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO