Companii

Constructorul CON-A din Sibiu: „Avem un număr foarte mare de angajaţi cu o vechime între 15 şi 20 de ani“. Cel mai important proiect pe care îl are în derulare CON-A în acest moment este fabrica de anvelope Nokian de la Oradea, care implică 650 mil. euro

Constructorul CON-A din Sibiu: „Avem un număr foarte...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.11.2023, 18:15 159

Din prima perioadă de creştere şi consolidare a companiei, mai sunt astăzi în echipă 18 persoane, care au o vechime mai mare de 20 de ani.

De la cei trei angajaţi cu care a început să facă afaceri în 1990, constructorul CON-A din Sibiu, deţinut de antreprenorul Mircea Bulboacă, a ajuns să numere astăzi circa 600 de oameni. O mare parte a acestora o reprezintă cei cu vechime între 15 şi 20 de ani.

„În anul 1990, CON-A a fost printre primele firme private înfiinţate în Sibiu şi îşi începea activitatea cu trei angajaţi. Acum aproximativ 25 de ani, firma crescuse la 30 de angajaţi, pentru ca mai apoi, în octombrie 2003, să ajungă ca număr de angajaţi până la 226“, spune Sorin Cristea, director general la CON-A.

Din prima perioadă de creştere şi consolidare a companiei, mai sunt astăzi în echipă 18 persoane, care au o vechime mai mare de 20 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO