Companii

Antreprenori locali. Compania locală CON-A din Sibiu construieşte fabrica de anvelope Nokian de la Oradea

Antreprenori locali. Compania locală CON-A din Sibiu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.09.2023, 00:07 5234

Firma de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de antreprenorul Mircea Bulboacă, spune că cel mai mare proiect pe care îl are în derulare în acest moment se află la Oradea. „Cel mai important proiect de investiţii pe care îl avem în execuţie este de asemenea şi cea mai mare investiţie străină în derulare în prezent în România, la Oradea“, au spus reprezentanţii CON-A.

Potrivit datelor anterioare  ale ZF, cel mai mare proiect de investiţii care se află acum în desfăşurare la Oradea este fabrica de anvelope a finlandezilor de la Nokian Tyres, unul dintre cei mai importanţi jucători mondiali de pe această piaţă. Construcţia, care implică o investiţie de 650 mil. euro, şi a început în luna mai, iar primele anvelope se estimează că vor fi produse la Oradea în a doua jumătate a anului 2024.

CON-A şi-a făcut o marcă proprie din faptul că şi-a adăugat în portofoliu unele dintre cele mai mari fabrici ridicate în România. Constructorul din Sibiu a ajuns la un portofoliu de proiecte construite în valoare de peste 1,5 mld. euro, aproximativ 130 dintre acestea fiind fabrici predate la cheie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO