Companii

Cursele Air France - KLM spre Paris şi Amsterdam, un grad de ocupare de 85-90%

Cursele Air France - KLM spre Paris şi Amsterdam, un...

Autor: Corina Mirea

08.10.2013, 00:02 18

Grupul aerian Air France - KLM a transportat cu 5% mai mulţi pasageri pe rutele directe Bucureşti-Paris şi Bucureşti-Amsterdam în primele nouă luni din acest an faţă de aceeaşi perioadă din 2012, gradul de ocupare a aeronavelor pe cele două rute fiind de 85%, respectiv 90%. 

Unul din trei pasageri ai companiei aeriene îşi continuă deplasarea pe cursele de tip lung-curier, cea mai mare parte (12,4%) dinspre Paris sau Amsterdam către America de Nord. 

„Nu este un moment fast pentru companie din punct de vedere financiar, dar încercăm să suplinim acest lucru prin îmbunătăţirea serviciilor. România este una dintre ţările în care compania stă foarte bine la capitolul valoare medie a biletului. Am reuşit să creştem capacitatea cu 5% anul acesta, cumulat cu o valoare mulţumitoare a preţului mediu al unui bilet”, a spus Răzvan Răduţ, sales manager al Air France - KLM în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO