Companii

DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru HoReCa şi retail, a închis anul trecut cu afaceri de 50 mil. euro, un nivel similar celui din 2022

 Daniel Mo­canu, CEO al DAAS Epta România

Daniel Mo­canu, CEO al DAAS Epta România

Autor: Cristina Roşca

12.04.2024, 00:06 40

Compania autohtonă, fondată acum trei decenii, a finalizat peste 1.000 de proiecte pentru clienţi precum Mega Image, Penny, Auchan, Carrefour, Radisson, Marriott, Novotel, Rompetrol sau Lidl.

Compania autohtonă DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru HoReCa şi magazine alimentare, controlată de grupul italian EPTA, a închis anul trecut cu afaceri de 50 mil. euro, un nivel similar celui din 2022. Profitul operaţional a crescut însă cu 10%, spun oficialii companiei, care nu înaintează cifre.

Pentru 2024, ei şi-au bugetat creştere, avansul urmând a veni atât din activitatea din România, cât şi din cea internaţională.

„Piaţa de retail îşi continuă ex­pan­siunea, se construiesc magazine tip hipermarket şi supermarket în multe zone unde acum nu există. Pe de altă parte, multe reţele au început operaţiuni ample de remodelare a ma­gazinelor vechi. În paralel, se caută permanent noi tehnologii şi echi­pamente care să reducă impactul asupra mediului şi care să asigure o mai mare viteză de execuţie. Obiec­tivul nostru este să continuam să ne adaptăm la schimbările constante de pe piaţă şi să oferim soluţii de calitate clienţilor noştri“, a adăugat Daniel Mo­canu, CEO al DAAS Epta România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO