Companii

O nouă dezvoltare imobiliară: Redport Capital şi Mobexpert cumpără 44.000 mp de teren în zona Petrom City, într-o tranzacţie de aproximativ 13 mil. euro pentru a dezvolta proiectul rezidenţial Infinity Nord

O nouă dezvoltare imobiliară: Redport Capital şi...

Autor: Bogdan Alecu

09.03.2023, 00:05 1794

♦ Suprafaţa de teren achiziţionată este împărţită în trei loturi amplasate pe laturile Petrom City, în zona Străuleşti ♦ Pe terenul achiziţionat va fi dezvoltat Infinity Nord, un proiect rezidenţial de mare amploare, cu peste 1.000 de noi locuinţe.

Redport Ca­pi­tal şi grupul Mob­ex­pert au finalizat procesul de achiziţio­nare a 44.000 mp de te­ren în zona Strău­leşti, lângă Petrom City, într-o tranzacţie cu o valoare de a­pro­ximativ 13 milioane de euro. Terenul a fost cumpărat de la OMV-Petrom. Redport Capital este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori reziden­ţiali autohtoni activi în zona de nord a Bucureştiului, iar grupul Mobexpert este unul dintre cei mai mari retaileri activi pe piaţa de mobilier din România, dar şi un important dez­voltator rezidenţial.

Zona Petrom City a atras în ulti­mii ani mai mulţi investitori, deve­nind un nou viitor pol de rezidenţial al Capitalei. Suprafaţa de teren cum­părată este împărţită în trei loturi, ampla­sate pe laturile clădirilor de birouri Petrom City, cu deschidere la Bule­vardul Petroliştilor, respectiv Şosea­ua Străuleşti. Zona reprezintă unul dintre cele mai fierbinţi puncte pe harta dezvoltării imo­bi­liare din Bucureşti, cu o infra­structură ge­nerală bine dez­voltată.

Redport Capital se conturează astfel a fi principalul jucător din zonă, ţinând cont de parcelele de teren a­chi­ziţionate. Dez­vol­tatorul con­stru­ieşte The Level Apart­ments, ale cărui prime două faze sunt deja livrate, iar următoarele două faze sunt în curs de pregătire. Pentru cele trei loturi achiziţionate, Redport Capital este în proces avan­sat de planificare pentru construirea unui proiect rezidenţial de anvergură.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO