Companii

Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România". Azi, Adriana Lobdă, Deloitte

Din serialul “Tinerii care trebuie să schimbe România". Azi, Adriana Lobdă, Deloitte

Autor: Business Magazin

08.07.2011, 00:02 1473

Adriana Lobdă, 39 de ani, şi-a dorit dintotdeauna să lucreze îndomeniul financiar şi a început să-şi construiască o carieră înaceastă direcţie încă din anii de facultate. Acum, conduce biroulregional Deloitte şi coordonează activitatea din Transilvania.

A terminat facultatea în 1995 şi a făcut parte din primapromoţie de absolvenţi de Relaţii Economice Internaţionale de dupăRevoluţie. Primul loc de muncă a fost în departamentul de vânzărial unei companii de comerţ exterior, unde s-a angajat încă din anulal treilea de facultate. În 1996, a făcut o mutare importantă şis-a angajat într-una dintre cele mai mari companii de consultanţăfinanciară şi audit din România - KPMG.

"Aici am urmat traseul clasic al oricărui tânăr care se alăturăfirmei - de la auditor junior am promovat până la funcţia dedirector de audit", povesteşte Lobdă. Tot aici a urmat şi unprogram de EMBA pentru că simţea nevoia de a se dezvolta în specialîn zona competenţelor de management. "Eram prea acaparată de cifreşi voiam să primesc acea deschidere către alte aspecte aleprofesiei mele, pe care până atunci le pusesem în umbră".

Adriana Lobdă este unul dintre cei 600 de tineri manageri pecare revista BUSINESS Magazin i-a propus în ultimii şase ani ca osoluţie pentru schimbarea României. Cei 14 ani petrecuţi la KPMG auformat-o ca profesionist şi manager, însă anul trecut a decis săfacă "schimbarea vieţii" sale, după cum singură numeşte decizia dea accepta propunerea din partea Deloitte pentru a conduce biroul deCluj.

S-a mutat acolo cu toată familia şi a început imediat campaniade extindere regională. "Promovarea mea ca manager a fost cel maiimportant moment al carierei mele. Atunci am simţit că prindaripi", spune Lobdă. În acest moment, este implicată complet înextinderea biroului Deloitte de la Cluj şi creşterea vizibilităţiicompaniei în acea zonă, astfel încât în anii următori se vedelocuind în continuare departe de Bucureşti şi continuând cariera pecare a început-o în urmă cu aproape 20 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO