Companii

Două familii au dezvoltat, în judeţul Buzău, Ferma de sub Penteleu, un proiect turistic cu 16 case

Două familii au dezvoltat, în judeţul Buzău, Ferma de sub Penteleu, un proiect turistic cu 16 case

Tarifele variază de la 45 de euro pe noapte pentru Căbănuţa – cea mai mică unitate de cazare, o căsuţă cochetă pentru două persoane, până la 150 de euro pe noapte pentru Casa Tâmplarului – cea mai mare şi mai luxoasă unitate de cazare.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

24.02.2021, 17:30 12290

Anual, peste 500 de familii ajung la Ferma de sub Penteleu să se relaxeze, iar unele revin chiar de mai multe ori pe an.

Valerica şi Alexandru Dincă se aflau, în vara anului 2009, în căutarea unui loc liniştit în care să se retragă din când în când departe de stresul zilnic al Capitalei şi al afacerilor lor de pe atunci. Aşa au ajuns în fostul cătun Gura Milii din judeţul Buzău, care mai avea doar doi locuitori permanenţi la acea vreme, scrie revista săptămânală Business Magazin.

„După venirea pe lume a primului nostru copil, Toma, am extins pro­prietatea şi am înfiinţat o mică fermă de capre şi o grădină de legume, din dorinţa de a-i asi­gura fiului nostru cea mai bună hrană sănătoasă şi na­tu­rală la care pu­team visa. Nu ştiam, la acea vreme, că ceea ce a în­ceput ca un hobby şi ca o în­cer­care de a le oferi celor dragi tot ce-i mai bun va reuşi, încet-încet, să ne acapareze viaţa cu totul“, povesteşte familia Dincă.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO