Companii

Expozitie second-hand la Marriott: Firmele de leasing vand 10.000 de masini recuperate. Cum comentati?

Expozitie second-hand la Marriott: Firmele de leasing vand 10.000 de masini recuperate. Cum comentati?
05.07.2009, 16:16 210

Companiile de leasing au la vanzare 10.000 de automobile recuperate in primul semestru al anului, insa cum o tranzactie cu un astfel de automobil se realizeaza dupa cel putin 30 de zile de la publicarea ofertei, masinile trebuie garate fie in parcari, fie in targurile specializate unde chiriile variaza intre 1 si 4 euro pe zi. La aceste tarife, administratorii parcarilor sau ai parcurilor auto inregistreaza venituri lunare de aproape 450.000 de euro.

Firmele de leasing care nu dispun de parc auto propriu recurg la targurile specializate sau le parcheaza in apropierea cladirii unde isi au sediul - parcarea Plaza Romania in cazul Credit Europe Leasing sau cea a Marriott Grand Hotel in cazul Raiffeisen Leasing.
„Avem un program prin care incercam sa aducem aici companii care au spre revanzare automobile second-hand. Circa 10% din totalul locurilor de parcare sunt ocupate de trei firme de leasing", a declarat Nicolae Ragalie, directorul general al Autovit, cel mai mare targ de autoturisme second-hand din Capitala.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO