Companii

Familia Oltean din Reghin mizează pe afaceri de aproape 59 de milioane de euro în 2024 cu grupul de firme Maviprod-IRUM

Familia Oltean din Reghin mizează pe afaceri de aproape...

Autor: Laurentiu Cotu

12.04.2024, 00:05 41

Familia Oltean din Reghin, care deţine grupul de firme Maviprod-IRUM, mizează pentru anul în curs pe o cifră de afaceri consolidată de aproximativ 59 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie. Grupul de firme Maviprod-IRUM a realizat anul trecut o cifră de afaceri totală de 55,9 mil. euro.

„Pentru anul 2024 avem planificate investiţii pentru dezvoltarea unor sisteme de împachetare şi protejare a pieselor de schimb în vederea livrării la clienţii finali, extinderea zonelor de depozitare pentru piese de schimb şi materii prime, res­pectiv implementarea unui data center nou cu capabili­tăţi de procesare mărite, pentru a putea face faţă întregu­lui flux de date din companie şi care asigură virtualizarea mediului de lucru al utilizatorilor. Ne mândrim şi repre­zentăm România pe patru continente, în peste 35 de ţări, dar nu ne oprim aici, obiectivele sunt mari şi avem încredere că vom ajunge acolo unde ne-am propus“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general al IRUM Reghin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO