Companii

Fondatorul Best Computers aduce brandul de lux Roberto Cavalli

Fondatorul Best Computers aduce brandul de lux Roberto Cavalli

Creatorul de modă Roberto Cavalli. Foto Giuseppe Cacace

Autor: Cristina Roşca

24.09.2012, 00:07 1065

Robert Coman, unul dintre fondatorii distribuitorului şi retailerului IT Best Computers, îşi încearcă pentru a doua oară norocul pe piaţa de lux din România cu un magazin monobrand Roberto Cavalli, ce urmează a fi deschis pe final de an, potrivit surselor din piaţă.

Antreprenorul a deschis în această primăvară şi un magazin monobrand Valentino, amplasat în galeria comercială de lux The Grand din cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott. În aceeaşi galerie va fi deschis şi magazinul de 150 de metri pătraţi Roberto Cavalli, care urmează a fi inaugurat la finalul lunii noiembrie sau la începutul lunii decembrie. Investiţia se va ridica, potrivit estimărilor ZF, la câteva sute de mii de euro.

Galeria The Grand a devenit în ultima perioadă una dintre destinaţiile preferate ale brandurilor de lux, reunind la parterul hotelului JW Marriott branduri precum Louis Vuitton, Escada, Alfred Dunhill şi Ermanno Scervino. Cele mai multe branduri de lux intrate pe piaţa locală au ales să se poziţioneze la parterul unui hotel de cinci stele pentru a beneficia de turiştii care se cazează aici.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO