Companii

Obiectivele noului şef al companiei farmaceutice MSD: avans de 10% şi intrarea în top cinci până în 2018

Fabrizio Giombini, managing director al companiei farmaceutice MSD România: Este dificil să vorbeşti despre creştere deoarece mediul este plin de provocări.

Fabrizio Giombini, managing director al companiei farmaceutice MSD România: Este dificil să vorbeşti despre creştere deoarece mediul este plin de provocări.

Autor: Ioana David

11.04.2014, 00:08 336

Fabrizio Giombini, managing director al companiei farmaceutice MSD România, spune că anul acesta aşteaptă o creştere de 10% a businessului, în linie cu evoluţia din 2013, iar pe termen mediu compania are în vedere să urce două locuri în topul celor mai mari jucătorii de pe piaţa farma locală.

„Primul meu obiectiv pentru anul acesta este să mă asigură ca la nivelul companiei există direc­ţii clare din punctul de vedere al dezvol­tării şi creşterii. Cel de-al doilea obiectiv este să mă asigur că avem planuri pentru a implementa aceste iniţiative“, a spus Giombini într-un interviu acordat Ziarului Financiar.

Merck Sharp & Dohme (MSD) s-a aflat pe locul şapte în topul celor mai mari companii farmaceutice de pe piaţa locală, cu o cotă de piaţă de 4% şi vânzări de aproape 470 mil. lei (106 mil. euro) anul trecut, potrivit datelor firmei de analiză şi studii de piaţă Cegedim.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO