Companii

(P) Intră în Maratonul reducerilor de Black Friday la PIATRAONLINE. Noapte albă şi petrecere „Glow in the Dark”

(P) Intră în Maratonul reducerilor de Black Friday la...

Autor: Publicitate

12.11.2019, 12:42 4083

Organizat in Romania incepand cu 2011 si adus de eMag si Flanco, Black Friday este probabil cel mai asteptat moment al anului pentru pasionatii de reduceri si cumparaturi online, pretextul pentru o noapte agitata, in cautare de promotii online. Tocmai de aceea, evenimentul de shopping al anului ajuns la cea de-a opta editie are toate premisele sa depaseasca estimarile proiectate, pentru ca dincolo de satisfactia clientilor si frenezia achizitiilor care par a depasi clasicul „Christmas Spirit”, Black Friday este despre cifre de vanzari depasite si recorduri spulberate.

Anul acesta, editia cu numarul 6 a Black Friday PIATRAONLINE necesita o abordare „out-of-the-box”. Aflat in ascensiune continua de la prima editie din 2014, trendul Black Friday se (RE)inventeaza in fiecare an la PIATRAONLINE. Astfel, daca anul trecut au organizat primul eveniment de shopping de acest fel exclusiv online, anul acesta marcheaza o noua premiera si showroom-ul deschis timp de 24 de ore pentru tine, pe toata durata zilei de 15 noiembrie, ocazie pentru a profita la maxim de promotiile Black Friday 2019 la PIATRAONLINE.

In plus, aceasta editie introduce 3 premiere Black Friday, pentru a ramane fideli promisiunii de brand, un adevarat #generatordeinspiratie In primul rand, organizarea unei petreceri cu tema „Glow in the Dark” programata incepand cu prima ora a zilei de vineri, 15 noiembrie. Apoi, prezenta pe parcursul celor 24 de ore a mai multor arhitecti si designeri de interior, in diferite intervale orare, care sa se ocupe de consilierea clientilor, inca un serviciu marca PIATRAONLINE, insa pentru care vei avea nevoie de programare. A treia premiera consta in amenajarea unor locuri pentru copii, pentru a oferi posibilitatea parintilor sa isi planifice linistiti operatiunea de identificare a produselor cu preturi promotionale de Black Friday.

Indiferent daca ai in plan un proiect de renovare sau tocmai iti construiesti locuinta visurilor tale, retine ziua de vineri, 15 noiembrie, momentul in care fanii pietrei naturale pot profita de reduceri. Pentru un start reusit, va trebui sa accesezi blackfriday.piatraonline.ro si sa te inscrii in sectiunea dedicata cu adresa ta de email, pentru a afla la 12 noaptea lista produselor aflate in promotie. Te invitam sa participi la Maratonul reducerilor de Black Friday la PIATRAONLINE fie vizitand showroom-ul din Aleea Teisani nr. 137A, Sector 1, Bucuresti sau online, pe blackfriday.piatraonline.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO