Companii

Pall-Ex, transportator de marfă: Economia nu a mers niciodată mai bine

Autor: Ştefan Stan

10.06.2016, 00:07 2267

Danor Ionescu, CEO Pall-Ex, o companie de trans­port de marfă, spune că, din punctul său de vedere, niciodată economia nu a funcţionat mai bine, mediul fiind proprice atât pentru business-ul său, cât şi pentru antreprenori sau pentru cei care vor acum să pornească de la zero. Transportul de marfă este considerat un adevă­rat barometru al activităţii economice, iar Danor Ionescu spune că în prezent camioanele pe care le administrează bat drumurile ţării „burduşite“ de marfă.

„Economia nu a mers niciodată mai bine. Poate că în 2007 aduceam mai multă marfă pentru că era boom, dar totul costa mai mult. Este un mediu propice pentru co­merţ, pentru că mişcarea de marfă şi activităţile de depo­zitare şi transport sunt susţinute de fluxul logistic“, a spus Ionescu în cadrul emisunii ZF Live.

Pall-Ex este o companie de transport marfă care acţionează ca un integrator, modelul de business bazându-se pe parteneriate. Compania are peste 30 de par­teneri la nivel naţional, cu prezenţă în fiecare judeţ al ţării şi chiar şi peste graniţă. Parcul auto al partenerilor Pall-Ex numără aproximativ 400 de camioane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO