Companii

Renault cauta 500 de ingineri si recruteaza in centre universitare

18.01.2008, 21:17 25

Renault Technologie Roumanie (RTR), centrul de inginerie regionala a constructorului de masini, va angaja peste cinci sute de persoane pe parcursul acestui an, iar pentru realizarea acestui lucru va organiza forumuri de recrutare in Bucuresti si alte centre universitare din tara. Primul forum va avea loc in Capitala pe 26 ianuarie.
Compania a anuntat ca majoritatea posturilor vor viza domeniul ingineriei, conceptie-produs-proces: arhitectura vehicul, caroserie, echipamente caroserie, sisteme sasiu, sisteme electrice si electronice, precum si motoare si cutii de viteza.
Pentru aceste posturi, RTR recruteaza absolventi, dar si specialisti de nivel inalt in inginerie auto.
Echipele RTR vor fi amplasate in trei locatii, respectiv Bucuresti - birourile de studii, Pitesti - prestatii de inginerie pentru uzinele de vehicule si mecanica si Titu - centru de incercari in care inceperea activitatii este prevazuta pentru sfarsitul anului 2009.
In anul precedent, Renault a creat peste sapte sute de posturi in inginerie si functii suport si va mai crea cel putin inca o mie in urmatorii doi ani.
Renault a anuntat in 2006 ca intentioneaza sa construiasca langa Titu un centru pentru proiectarea si dezvoltarea de modele auto destinate pietelor emergente. Realizarea proiectului presupune investitii de 450 de milioane euro in perioada 2007 - 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO