Retail&Agrobusiness

Franke lansează o aplicaţie care permite cuptorului să comunice cu telefonul mobil

Franke lansează o aplicaţie care permite cuptorului să...
17.05.2012, 12:19 828

Franke, producătorul de sisteme complete pentru bucătărie, anunţă o inovaţie tehnologică ce permite comunicarea între cuptoarele Franke şi un smartphone.

Aplicaţia va fi disponibilă pentru clienţi începând cu aprilie 2013. Prin utilizarea telefonului pot fi selectate meniurile dorite dintr-o listă variată de reţete, toate reţetele fiind disponibile în cantităţi diferite, de la varianta pentru o persoană la cea pentru zece persoane. Atunci când mâncarea este gata, cuptorul transmite un mesaj pe telefon, anunţând că preparatul poate fi scos din cuptor. Aplicaţia My Menu a fost prezentată pentru prima dată în cadrul târgului Eurocucina desfăşurat la Milano în luna aprilie, fiind una dintre principalele atracţii pentru vizitatori.

Franke investeşte în cercetarea şi dezvoltarea unor inovaţii pentru a răspunde cerinţelor stilului de viaţă modern al consumatorilor.

Franke România este parte a diviziei Kitchen Systems Group din cadrul multinaţionalei Franke Artemis şi activează pe piaţa locală din anul 1998. Compania oferă echipamente incorporabile pentru bucătărie destinate uzului casnic (chiuvetă, baterie, plită, hotă, cuptor, maşină de spălat vase, combină frigorifică, cuptor cu microunde şi alte accesorii). În prezent firma are 30 de angajaţi şi deţine în portofoliu peste 1.500 de produse diferite. Produsele comercializate de companie sunt fabricate în proporţie de 95% în Italia, iar restul sunt importate din Scoţia, Germania şi Elveţia. Franke România desfăşoară activităţi de export în Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO