Companii

Robert Popescu, omul care reprezintă 70% din piaţa de retail şi distribuţie farma, vine la ZF Health & Pharma 2016

Robert Popescu este asociat cu cele mai importante proiecte de business din sectorul de distribuţie şi retail farmaceutic, conducând afacerile A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din România.

Robert Popescu este asociat cu cele mai importante proiecte de business din sectorul de distribuţie şi retail farmaceutic, conducând afacerile A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din România.

Autor: Georgiana Mihalache

09.09.2016, 00:05 887
Ziarul Financiar continuă în 2016 seria conferinţelor şi summiturilor dedicate clasei de business, organizând a cincea ediţie a ZF Health & Pharma, evenimentul la care sunt disecate cele mai importante subiecte din sănătate şi sunt dezbătute problemele cu care se confruntă sectorul medical din România.
 
Între 13 şi 14 septembrie, con­ferinţa Health & Pharma este punctul de întâl­nire al reprezentanţilor din domeniul să­nătăţii, oficiali şi re­pre­zen­tanţi ai spita­lelor.
 
Unul din­tre in­vi­taţii ZF Health & Phar­ma Summit 2016 este Robert Po­pescu, preşe­din­tele Aso­ciaţiei Dis­tri­bui­torilor şi Re­tai­lerilor Far­ma­ceutici din Ro­mâ­nia (ADRFR).
 
ADRFR reu­neşte cei mai mari dis­tri­bui­tori şi re­taileri far­ma­ceu­tici autoh­toni şi re­prezintă peste 70% din piaţa de profil.
 
Robert Po­pescu este asociat cu cele mai impor­tante proiecte de business din sec­torul de distribuţie şi retail far­ma­ceutic, con­ducând afa­cerile A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Ro­mânia. Temele despre care va vorbi Robert Popescu la ZF Health & Pharma Summit 2016 vizează producţia românească de me­di­camente şi evoluţia acestui sector.
 
Relaţiile dintre producătorii de me­dicamente, medici şi farmacişti sau soluţiile pentru ca medicamentele necunoscute, dar cu aceeaşi substanţă activă ca brandurile care beneficiază de o promovare agresivă să-şi găsească loc în piaţă sunt câteva dintre subiectele pe care le va aborda preşedintele ADRFR.
 
Printre invitaţii care vor participa la conferinţă se numără Vlad Voiculescu, ministrul sănătăţii, Dan Mircea Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii Grigore Alexandrescu sau Gheorghe Peltecu, managerul Spitalului Filantropia.†
 
ZF Health & Pharma Summit 2016 se desfăşoară timp de două zile şi deschide toamna de conferinţe organizate de Ziarul Financiar, evenimente axate pe cele mai importante teme din sfera economică.
 
Discuţiile de la ZF Pharma Summit 2016 vor viza tema reconstruirii încrederii pacientului român în sistemul medical de sănătate, pe fondul unei subfinanţări a sectorului public sanitar sau în urma problemelor apărute în acest domeniu, aspecte care îi fac pe pacienţii români să caute alternativă în spitalele din străinătate.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO