Companii

Timişoara a investit 5 mil. lei în modernizarea Parcului Rozelor

Timişoara a investit 5 mil. lei în modernizarea Parcului Rozelor

Autor: Laurentiu Cotu

29.04.2012, 14:57 1079

Primăria Timişoara a finalizat o investiţie totală de peste 5 mil. lei (circa 1,2 mil. euro), TVA inclus, în modernizarea Parcului Rozelor din municipiu. Proiectul ''Modernizarea Parcului Rozelor din municipiul Timişoara", a fost implementat într-o perioadă de 11 luni.

Investiţia a fost susţinută din fonduri europene, în cadrul Regio-Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 1 ''Sprijinirea dezvoltării durabile a oraşelor - poli urbani de creştere", Domeniul major de intervenţie 1.1 ''Planuri integrate de dezvoltare urbană", sub-domeniul ''Poli de creştere".

Lucrările au prevăzut reamenajarea şi completarea spaţiilor verzi pe o suprafaţă de 11.071 mp, realizarea unui sistem de irigare şi a unei staţii de pompare, refacerea iluminatului public (68 de stâlpi de iluminat fotovoltaici), reabilitarea aleilor pietonale pe o suprafaţă de 6.829 mp, dotarea parcului cu mobilier urban. Lucrările de modernizare a Parcului Rozelor au fost realizate de compania Horticultura, ca lider de contract, împreună cu Drufec Cons CF şi Cons Electrificare Instal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO