Companii

Un investitor privat a deschis la Gheorgheni prima fabrică de sarmale

Un investitor privat a deschis la Gheorgheni prima fabrică de sarmale
04.12.2010, 12:44 210

Un investitor privat a deschis, vineri, în oraşul Gheorgheni,judeţul Harghita, prima fabrică de sarmale din ţară, investiţiaridicându-se la 130.000 de euro, scrie Mediafax.

Iniţiativa de a deschide o fabrică de sarmale aparţine lui BajkoLaszlo, care a spus că oamenii sunt extrem de ocupaţi, au mai multelocuri de muncă, iar gospodinele ar fi fericite să aibă astfel deproduse la îndemână.

Bărbatul a cumpărat un grajd, l-a transformat complet,compartimentându-l în încăperi învelite în gresie şi faianţă,dotate cu instalaţii de ultimă generaţie atât pentru menţinereaunui mediu steril, cât şi pentru prelucrarea produselor de bază şia angajat, pentru început, patru persoane.

O casoletă în care se află aproximativ opt sarmale şi câtevalinguri de varză tocată va fi vândută la poarta fabricii cu preţuricuprinse între 11,5 şi 12,5 lei. Citiţi mai mult despre investiţia în fabrica de sarmale pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels


AFACERI DE LA ZERO