Companii

ZF Power Summit ’13, locul de întâlnire al greilor din energie

ZF Power Summit ’13, locul de întâlnire al greilor din energie

Foto Shutterstock

26.02.2013, 00:05 349

Cei mai importanţi manageri din energie, reprezentanţi ai statului, autorităţi de reglementare, antreprenori, mari consumatori, institute de proiectare vor fi timp de două zile, în perioada 27-28 februarie, la cea de-a doua ediţie a ZF Power Summit.

Evenimentul îşi propune să se transforme într-o platformă reală de discuţii prin intermediul unui nou format, bazat în primul rând pe dialogul direct cu invitaţii şi nu pe prezentări reci.

Printre speakerii care au acceptat invitaţia ZF la dialog pe cele mai fierbinţi teme din energie se numără Mariana Gheorghe, CEO-ul Petrom, cea mai mare companie din România, Titov Buzescu, consilierul CEO-ului grupului Rompetrol, Eric Stab, preşedinte director general al GDF SUEZ Energy România, Frank Hajdinjak, CEO-ul E.ON România, Luca D'Agnese, CEO-ul Enel România, Jan Veskrna, CEO-ul CEZ România, Petru Ruşeţ, directorul diviziei de energie din cadrul Siemens, John Knapp, directorul general al ExxonMobil Exploration & Production România, sau Thomas Holst, country managerul Chevron pentru România. Ei vor veni pe parcursul celor două zile de conferinţe să răspundă întrebărilor din domeniu.

Alături de ei se vor afla cei mai puternici antreprenori din energie, precum EnergoBit, Electrogrup, Electroalfa sau Adrem Invest care vor încerca să analizeze ală­turi de ZF cum poate conceptul "made in Romania" să prindă contur în sectorul energetic. Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), va veni la ZF Power Summit, deciziile luate de această instituţie fiind urmărite de o întreagă industrie, dar şi de marii consumatori de resurse.

Alături de organizarea acestui eveniment, pe data de 27 februarie ZF va lansa şi a doua ediţie a anuarului ZF Energie. În ediţia de anul acesta veţi găsi interviuri cu cei mai importanţi jucători din industrie, dosare despre antreprenorii din energie, statistici despre evoluţia pieţelor de petrol, gaze şi energie electrică, date la zi despre proiectele eoliene sau de energie solară.

Totodată, anuarul îi prezintă pe cei mai mari jucători din pieţele de petrol, gaze şi energie, face un rezumat al celor mai importante momente din industrie de anul trecut, dar şi o trecere în revistă a evenimentelor care sunt de urmărit anul acesta atât la nivel local, cât şi internaţional.

Marile tranzacţii din energie din 2012, dar şi avocaţii care cunosc cel mai bine acest business sunt prezentate în noua ediţie a anuarului ZF Energie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO